© 2020 ved Morten Boutrup - Privatcoachen

Senior Univers

Et Univers hvor job-søgende over 55 år og job-udbyderne mødes

Er du over 55 år?

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du over 55 år gammel og har svært ved at finde dig et job du kan leve med i dit livs eftermiddag, så er Senior Univers noget for dig. Måske mangler du et job til at supplere dit pensions-indtægter med, måske ønsker du stadig at have en form for tilknytning til arbejdsmarkedet, men ønsker absolut ikke et fuldtidsjob. Måske mangler du nogle kolleger at snakke med i dagligdagen.

 

Du kan have mange bevæggrunde for at at søge efter jobs, men i mange tilfælde kan det godt være svært at finde et sådan job indenfor de normale kanaler for jobsøgning.

Og er du på jagt efter et job?

 

 

 

 

 

 

 

 

Senior Univers er det sted på nettet hvor vi finder dels arbejdssøgende der ønsker sig en form for beskæftigelse i seniortilværelsen og dels arbejdsgivere der gerne vil ansætte medarbejdere der er fyldt mindst 55 år og som søger et job fra nogle timer om ugen til næsten fuld tid. Senior Univers er stedet for personer der ikke har små børn, ikke skal på barsel i morgen eller har behov for at tage en velfortjent sygedag i overmorgen. Senior Univers er også stedet for personer der har stor loyalitet overfor sit arbejde, sin arbejdsplads og sine kolleger.

De arbejdsgivere der søger nye medarbejdere på Senior Univers er arbejdsgivere der har givet deres lovning på, at de gerne vil ansætte medarbejdere der ligger i alders-spekteret fra 55 år og opefter. Det er arbejdsgivere der ser det som et plus at du har pokkers meget erfaring i livet, i arbejdslivet og blandt andre mennesker. 

Så glem alle myterne!

 

 

 

 

 

 

 

 

De sidste 25 år har det været svært at være arbejdssøgende når du har en alder der ligger over de 55 år. Du er blevet valgt fra alene pgra. alder. Opfattelsen har været, at når du er blevet midt i halvtredserne, er blevet lidt tung i kroppen og i sindet, er begyndt at prioritere golf og vinture til Alsace, børnebørn i alle weekender og holder fri efter klokken fire - så du er færdig på arbejdsmarkedet. Men det er da for søren ikke alle der er endt sådan og der er sikkert lige så mange der lider af samme symptomer og som er under 55 år.

 

Det er blot sejlivede myter, der eksisterer på det danske arbejdsmarked. Andre steder i europa eksisterer de modsatte tendenser. Her er det de unge der ikke kan finde plads på arbejdsmarkedet, hvilket er lige så stor en katastrofe.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now