Tilmeld dig til Senior Univers

Senior Univers som jobmatchings univers er helt nyt. Derfor er vi nødt til at bruge en periode på at få opbygget dels en base af jobsøgere og en base af jobudbydere. Vi vil derfor give dig et rigtigt godt tilbud lige nu. I perioden fra nu og til 30. september 2020 vil du for 1 krone få adgang. Tilmelder du dig derefter for resten af 2020 er prisen 29,-, for at få adgang til Senior Univers. Når du først har betalt, har du fuld adgang til alle services i Senior Universet i hele perioden som jobsøger.

Hvad gør du så når du har betalt dit årsgebyr - læs her...

Klik her nedenunder og betal dit årsgebyr.

 

Når du har betalt dit årsgebyr gør du følgende:

  1. Du tilmelder dig Senior Univers øverst på siden. Indenfor det første døgn kan du forvente at din tilmelding bliver godkendt. 

  2. Når din tilmelding er godkendt, hvilket du får besked om i din indbakke, vil du få adgang til de sider på denne side der er relevant for dig. Du kan oprette en jobsøger profil, så jubudbydere kan se din profil (i første omgang anonymt) på Senior Univers. Du kan også få adgang til Jobsøger Forum, hvor du kan deltage i diverse diskussioner, du kan oprette diskussioner mm. 

  3. Senior Univers Forum vil selvfølgelig være overvåget, så alle upassende dialoger vil blive standset på forhånd. Hvis en bruger alligevel ikke kan indpasse sig under den gode dialog, er der mulighed for at vedkommende kan blive udelukket fra Senior Univers.

 

© 2020 ved Morten Boutrup - Privatcoachen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now